Jobb med oss - NUI
Analyselaboratorium, Laboratorie, Laboratorietjenester, Kjemisk analyse, VOC, Analyser, Miljøanalyser, Luftanalyser, Gassanalyser, Prøvetakinger, Sedimentprøvetaking, Sedimentprøvetaker, Gasstett sedimentprøvetaking, Bunnprøver
15652
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15652,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-115518
 

Jobb med oss

NUI ser alltid etter nye kandidater med riktige kvalifikasjoner og bra erfaring innenfor bransjen

Søknader kan sendes til epost-adressen: stilling@nui.no

Vi er på jakt etter dyktige medarbeidere og konsulenter som ønsker å jobbe gjennom oss.

 

NUI leverer kompetanse innen undervannsintervensjon, og har tradisjonelt hatt hovedvekt på dykking. Innen dette område er det for tiden bra aktivitet, og vi vil gjerne ha kontakt med kvalifiserte rådgivere/konsulenter som kan tenke seg å jobbe gjennom oss for våre kunder.

 

Vi er også i ferd med å utvikle vårt tjenestetilbud med å levere kompetanse innen hele spekteret relatert til undervannsintervensjon, og vil gjerne ha kontakt med rådgivere/konsulenter som vurderer NUI som en interessant samarbeidspartner for fremtidige oppdrag.

 

NUI har et konsept som ikke kun er et bemanningsbyrå, men som fungerer som et fagmiljø der våre rådgivere/konsulenter kan bruke NUI nettverket og våre samlede ressurser som faglige diskusjonspartnere for å levere en best mulig tjeneste til våre kunder. Vi vil også organisere fagsamlinger og kunne være behjelpelig med tjenester som f.eks. fakturering og reiseavtaler og ikke minst kontorplass på sentrale lokasjoner. Vi vil jobbe kontinuerlig for å etablere en tjeneste der alle parter er fornøyd og ser nytteverdien av samarbeidet.

Skulle dette være av interesse for deg eller du ønsker mer informasjon så kan du kontakte Ole Lund, Leder HSEQ, Prosjekt og ressurskontroll på e-post olu@nui.no / tlf +47 93069500  eller Rolf Røssland, Administrerende direktør på e-post rro@nui.no /tlf +47 95059595.