NUI | Jobb med oss
Analyselaboratorium, Laboratorie, Laboratorietjenester, Kjemisk analyse, VOC, Analyser, Miljøanalyser, Luftanalyser, Gassanalyser, Prøvetakinger, Sedimentprøvetaking, Sedimentprøvetaker, Gasstett sedimentprøvetaking, Bunnprøver
15652
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15652,locale-nb-no,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Jobb med oss

NUI ser alltid etter nye kandidater med riktige kvalifikasjoner og bra erfaring innenfor bransjen

Søknader kan sendes til epost-adressen: stilling@nui.no

NUI Søker etter Drifts- og Servicetekniker

 

Du har fagbrev som industri – mekaniker/rørlegger og praktisk erfaring fra mekanisk/ hydraulisk arbeid. fra dykkesystemer eller andre trykksatte systemer er en fordel. Vi oppfordrer også ingeniører med praktisk erfaring å søke. Erfaring

 

Arbeidsoppgavene er variable, og inkluderer blant annet vedlikehold av våre avanserte trykkammersystemer, deltagelse i tekniske tester samt verifikasjonsarbeid hos NUI og våre kunder. NUI utvider nå våre testfasiliteter med to nye trykkamre for ultra dyp testing(1000bar). Dette vil gi nye og spennende arbeidsoppgaver for stillingen.

 

Vi søker en engasjert og utadvendt lagspiller som har evne til å se muligheter og aktivt delta i selskapets positive utvikling. Du er fleksibel og har god teknisk forståelse.

 

Generelle oppgaver og ansvar:

  • Assistere våre kunder
  • Delta i vedlikehold av NUI kammersystem med tilstøtende fasiliteter og utstyr
  • Være oppdatert med hensyn til gjeldende og fremtidige forskrifter og regelverk
  • Koordinere og følge opp leverandører og serviceavtaler.
  • Oppdatere vedlikeholdssystemet (Winved)
  • Drift av dykking og hjelpesystemer etter behov
  • Delta i vaktordning for beredskapstjenester etter behov
  • Bidra til utvikling og forbedring av prosedyrer og systemer for å oppnå høyest mulig sikkerhet, effektivitet og driftsstatus.
  • Delta i verifiseringsarbeid hos klienter
  • Andre oppgaver relatert til NUI’s tjenester.

 

 

Vi tilbyr godt arbeidsmiljø, spennende utfordringer, ryddige arbeidsforhold, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Noe reising kan påregnes.

 

God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk

 

 

 

For nærmere informasjon om stillingen kontakt Harald Sundland

leder Test & Analyse på telefon +47 915 98 196 eller Rolf Røssland, administrerende direktør på tlf. +47 95 05 95 95

 

Søknad med CV sendes innen 20.09.2019 på e-post til stilling@nui.no

 

 

For mer informasjon om selskapet se www.nui.no og www.hbo.nui.no

 

 

NUI AS leverer et bredt spekter av verifikasjonstjenester, rådgivning og trening til olje og gass industrien, landbasert industri, dykke og Subsea entreprenører og det offentlige. Våre fasiliteter har hele tiden vært i Gravdal i Bergen siden starten i 1976, og omfatter trykkammeranlegg for teknisk testing, dykking, opplæring og beredskap, samt laboratorier for kjemiske analyser og testing av fysisk yteevne. Vi leverer og kurs og rådgivningstjenester innenfor våre fagområder.

 

NUI er eneste private leverandør i Norge av Hyperbar Oksygenbehandling (HBO) og det eneste beredskapssenter i Norge for mottak av hyperbar livbåter.

 

Vi samarbeider tett med nasjonale og internasjonale kompetansemiljøer innen et bredt spekter av fagområder innen undervannsoperasjoner. Vår målsetning er å være en ledende bidragsyter til sikkerhet og lønnsomhet innen bemannede og ubemannede intervensjoner, basert på vår unike kombinasjon av menneskelige ressurser og spisskompetanse. Vi satser på innovasjon og utvikling, og jobber for å overføre vår kompetanse til det beste for nye sektorer og bransjer.

Vi ønsker ikke henvendelser fra rekrutteringsselskap.

Vi er på jakt etter dyktige medarbeidere og konsulenter som ønsker å jobbe gjennom oss.

 

NUI leverer kompetanse innen undervannsintervensjon, og har tradisjonelt hatt hovedvekt på dykking. Innen dette område er det for tiden bra aktivitet, og vi vil gjerne ha kontakt med kvalifiserte rådgivere/konsulenter som kan tenke seg å jobbe gjennom oss for våre kunder.

 

Vi er også i ferd med å utvikle vårt tjenestetilbud med å levere kompetanse innen hele spekteret relatert til undervannsintervensjon, og vil gjerne ha kontakt med rådgivere/konsulenter som vurderer NUI som en interessant samarbeidspartner for fremtidige oppdrag.

 

NUI har et konsept som ikke kun er et bemanningsbyrå, men som fungerer som et fagmiljø der våre rådgivere/konsulenter kan bruke NUI nettverket og våre samlede ressurser som faglige diskusjonspartnere for å levere en best mulig tjeneste til våre kunder. Vi vil også organisere fagsamlinger og kunne være behjelpelig med tjenester som f.eks. fakturering og reiseavtaler og ikke minst kontorplass på sentrale lokasjoner. Vi vil jobbe kontinuerlig for å etablere en tjeneste der alle parter er fornøyd og ser nytteverdien av samarbeidet.

Skulle dette være av interesse for deg eller du ønsker mer informasjon så kan du kontakte Ole Lund, Leder HSEQ, Prosjekt og ressurskontroll på e-post olu@nui.no / tlf +47 93069500  eller Rolf Røssland, Administrerende direktør på e-post rro@nui.no /tlf +47 95059595.

This post is also available in: Engelsk