NUI | YRKESDYKKERKONFERANSEN 2020
Analyselaboratorium, Laboratorie, Laboratorietjenester, Kjemisk analyse, VOC, Analyser, Miljøanalyser, Luftanalyser, Gassanalyser, Prøvetakinger, Sedimentprøvetaking, Sedimentprøvetaker, Gasstett sedimentprøvetaking, Bunnprøver
19519
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19519,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

YRKESDYKKERKONFERANSEN 2020

“Bærekraftig utvikling for norsk dykkeindustri”

Da er vi i gang med planleggingen av YDK2020

Vi gjentar suksessen fra 2018 og er i gang med programmet for høstens konferanse.

Skulle det være forslag til tema eller spesifikke talere, så gjerne send en epost til post@nui.no .

 

En samlende arena for yrkesdykkere

NUI, Arbeidstilsynet, Sjømat Norge og Høyskolen på Vestlandet(Dykkerutdanningen) ønsker å invitere til den nasjonale yrkesdykkerkonferansen. Datoen for konferansen i 2020 er satt til 10. og 11. November og konferansen avholdes på Scandic Flesland Hotel i gangavstand fra Bergen flyplass.

Det vil være mye informasjonsdeling mellom aktørene, og man får selv anledning til å stille spørsmål til de deltagende aktørene.

 

 

Påmelding

Registrering har ikke startet ennå, men om ikke lenge vil registreringen kunne gjøres elektronisk ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut nødvendig informasjon på den siden. Du vil også få mulighet til å velge om du ønsker å delta på kveldsarrangement med litt underholdning og treffe andre i bransjen i en mer uformell setting, samt mulighet til å bestille hotellrom via denne siden.

Program

Det foreløpige programmet for konferansen kan dere laste ned ved å trykke på denne linken: PROGRAM

Foreløpig program

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev om denne konferansen, vennligst send en epost til post@nui.no

Programkomité

Programkomiteen består av en representant fra hver av arrangørene. I tillegg er Norsk Baromedisinsk Forening representert.

Har du et forslag til noe som bør være inkludert i programmet eller har du kanskje noe du har lyst å presentere selv, vennligst ta kontakt på post@nui.no.

 

Programkomité for YDK 2020:

NUI AS—Rolf Røssland

Sjømat Norge—Arild Røed

Arbeidstilsynet—Lisbeth Tveit

HVL ved dykkerutdanningen—Finn Hansen

Norsk Baromedisinsk Forening—Cato Hordnes

NYD – Lars Wroldsen

Deltakelse

* Medlemmer av Sjømat Norge får 20 % rabatt på konferanseavgiften. Ta kontakt med Sjømat Norge for å få din konferansekode som oppgis ved bestilling

** Studenter kan ta kontakt via utdanningsinstitusjonen for å motta konferansekode.

Deltakelse – 5.200,-   (4.200,- early bird)

Konferansemiddag – 1.400,-

Utstiller(inkl en person på konferanse – 12.300,-

 

Ved spørsmål, ta kontakt med NUI:

Ole Lund

epost: olu@nui.no

tlf: 93069500

Arrangører

Sted

Yrkesdykkerkonferansen 2020 vil bli holdt på Scandic Hotell Flesland i gangavstand fra Bergen Flyplass. Her har vi mulighet til å bo, holde konferanse og ikke minst ha en liten utstilling for potensielle utstillere på samme lokasjon. Dette hotellet er også meget fleksibelt med tanke på størrelsen av denne konferansen.

Facade