YRKESDYKKERKONFERANSEN 2020 - NUI
Analyselaboratorium, Laboratorie, Laboratorietjenester, Kjemisk analyse, VOC, Analyser, Miljøanalyser, Luftanalyser, Gassanalyser, Prøvetakinger, Sedimentprøvetaking, Sedimentprøvetaker, Gasstett sedimentprøvetaking, Bunnprøver
19519
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19519,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

YRKESDYKKERKONFERANSEN 2020

“Bærekraftig utvikling for norsk dykkeindustri”

YDK2020 er desverre avlyst

Vi takker deg for din interesse for Yrkesdykkerkonferansen (YDK) 2020, men må dessverre informere deg om at konferansen er avlyst.

På grunn av den pågående Covid-19 situasjonen ble det dessverre for få forhåndspåmeldte fra bransjen, samtidig som rammevilkårene for å avholde en konferanse i år er meget usikre.

Eierne av konferansen (NUI AS, Arbeidstilsynet, Sjømat Norge og HVL Dykkerutdanningen) er derfor enig om å satse på YDK 2022, og vi håper å se dere der. YDK 2022 vil bli annonsert sent i 2021.

 

Eventuelle innbetalte beløp vil bli 100% refundert så raskt som praktisk mulig.

Har dere spørsmål så er det bare å ta kontakt.

 

En samlende arena for yrkesdykkere og selskap involvert i bransjen

NUI, Arbeidstilsynet, Sjømat Norge og Høyskolen på Vestlandet(Dykkerutdanningen) ønsker å invitere til den nasjonale yrkesdykkerkonferansen.

På konferansen legges det opp til mye informasjonsdeling mellom aktørene i bransjen. Det vil være mange presentasjoner der man får anledning til å stille oppfølgingsspørsmål, det vil være debatter, det vil være mange pauser der det legges opp til å møtes ved utstillere, og det vil være mange anledninger for uformelle møter.  Av deltakere vil det være kunder, kollegaer og leverandører, deltakere fra det offentlige, samt deltakere fra flere lære- og forskningsinstitusjoner .

 

Påmelding – deaktivert

Registrering vil kunne gjøres elektronisk ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut nødvendig informasjon på den siden. Du vil også få mulighet til å velge om du ønsker å delta på kveldsarrangement med litt underholdning og treffe andre i bransjen i en mer uformell setting, samt mulighet til å bestille hotellrom via denne siden.

 

 

Skulle det være noen spørsmål, så gjerne send en epost til post@nui.no .

Program

Programmet for konferansen kan dere laste ned ved å trykke på denne linken: PROGRAM

Program

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev om denne konferansen, vennligst send en epost til post@nui.no

Programkomité

Programkomiteen består av en representant fra hver av arrangørene NUI, HVL v/dykkerutdanningen, Sjømat Norge og Arbeidstilsynet. I tillegg er Norsk Baromedisinsk Forening og NYD  representert med en representant hver.

Programmet er ferdig for YDK 2020, men har du kommentarer til det eller noe du ønsker å få fremmet under konferansen, vennligst ta kontakt på post@nui.no.

 

Programkomité for YDK 2020:

NUI AS—Rolf Røssland

Sjømat Norge—Arild Røed

Arbeidstilsynet—Lisbeth Tveit

HVL ved dykkerutdanningen—Finn Hansen

Norsk Baromedisinsk Forening—Cato Hordnes

NYD – Lars Wroldsen

Deltakelse

* Medlemmer av Sjømat Norge får 20 % rabatt på konferanseavgiften. Ta kontakt med Sjømat Norge for å få din konferansekode som oppgis ved bestilling

** Studenter kan ta kontakt via utdanningsinstitusjonen for å motta konferansekode.

Deltakelse – 5.200,-   (4.200,- early bird)

Konferansemiddag – 1.400,-

Utstiller(inkl en person på konferanse – 12.300,-

 

Ved spørsmål, ta kontakt med NUI:

Ole Lund

epost: olu@nui.no

tlf: 93069500

Arrangører

Sted

Yrkesdykkerkonferansen 2020 vil bli holdt på Scandic Hotell Flesland i gangavstand fra Bergen Flyplass. Her har vi mulighet til å bo, holde konferanse og ikke minst ha en liten utstilling for potensielle utstillere på samme lokasjon. Dette hotellet er også meget fleksibelt med tanke på størrelsen av denne konferansen.

Facade