DEN NASJONALE YRKESDYKKERKONFERANSEN - NUI
Analyselaboratorium, Laboratorie, Laboratorietjenester, Kjemisk analyse, VOC, Analyser, Miljøanalyser, Luftanalyser, Gassanalyser, Prøvetakinger, Sedimentprøvetaking, Sedimentprøvetaker, Gasstett sedimentprøvetaking, Bunnprøver
17704
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17704,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

DEN NASJONALE YRKESDYKKERKONFERANSEN

YDK 2020 er desverre avlyste – detaljer finner dere her på denne linken:

En nasjonal arena for diskusjoner og visjoner

 

Arbeidstilsynet, sammen med Sjømat Norge, NUI og Høyskolen på Vestlandet(dykkeskolen) ønsker å invitere til den nasjonale yrkesdykkekonferansen.

Møteplass

Vi har som mål å samle bredden av industrien og her vil du møte aktører fra flere interessegrupper. For å nevne noen så er det representanter fra myndighetene, skoler, sjømatbedrifter, entreprenørselskap, dykkeselskap, dykkere og studenter.

 

Lærerikt

Målet for konferansen er å diskutere hvordan yrkesdykking kan tilpasse seg framtidens behov og samtidig utføres sikkert og effektivt. Her får man en sjanse til å se i glasskulen og høre hvor bransjen tror dykkeindustrien vil bevege seg om noen år. Det vil være mye informasjonsdeling mellom aktørene, og man får selv anledning til å stille spørsmål til de deltagende aktørene.

Kontakt

Ole Lund

Email: post@nui.no