Fathom installert og DNV godkjent - NUI
Analyselaboratorium, Laboratorie, Laboratorietjenester, Kjemisk analyse, VOC, Analyser, Miljøanalyser, Luftanalyser, Gassanalyser, Prøvetakinger, Sedimentprøvetaking, Sedimentprøvetaker, Gasstett sedimentprøvetaking, Bunnprøver
16698
post-template-default,single,single-post,postid-16698,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-115518

Fathom installert og DNV godkjent

Fathom installert og DNV godkjent

Vi er glade for å kunne annonsere at vi er ferdig med installering og testing av vårt nye Fathom system for kommunikasjons-, analyse- og monitoreringssystem i vårt kammeranlegg. Anlegget er DNV godkjent.

Fathom Systems er det mest moderne og sofistikerte DMS-system på markedet, og blir installert i mange av de nye dykkefartøyene (DSV) som blir bygget nå.

Vi ser frem til å ta i mot eksisterende og nye kunder som ønsker å bruke våre trykkamre til trening og familiarisering på Fathom systemene, sveisedykk, beredskapstrening, førstehjelpskurs og -trening, trykktesting og mange andre muligheter.

Kontakt oss for mer informasjon om våre tjenester.

   

   

 

   

 

No Comments

Post A Comment