Om NUI - NUI
Analyselaboratorium, Laboratorie, Laboratorietjenester, Kjemisk analyse, VOC, Analyser, Miljøanalyser, Luftanalyser, Gassanalyser, Prøvetakinger, Sedimentprøvetaking, Sedimentprøvetaker, Gasstett sedimentprøvetaking, Bunnprøver
15571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15571,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-115518
 

Om NUI

OM NUI

NUI As forsyner industri på sjø og land med et bredt spekter av produkter og tjenester, fra hyperbar mottaksberedskap, hyperbar trykktesting av utstyr, til engineering, verifikasjon, kurs, rådgivning og medisinske tjenester som dykkerlege og hyperbar oksygenbehandling.

Vi holder til på Laksevåg i Bergen med havnefasiliteter (dypvannskai) i umiddelbar nærhet. I mer enn 40 år har NUI levert kompetanse og fasiliteter til undervannsindustrien. Vi samarbeider tett med både nasjonale og internasjonale kompetansemiljøer innen et bredt spekter av fagområder som gjelder for de varierte utfordringer innen undervannsoperasjoner.

Vår målsetning er å være en ledende bidragsyter til sikkerhet og lønnsomhet innen bemannede og ubemannede intervensjoner, basert på vår unike kombinasjon av menneskelige ressurser og spisskompetanse.

NUI Eierstruktur

NUI eies av Operatørenes Forening for Hyperbar Mottaksbereskap (OFHB). Medlemmene i foreningen er de største operatørene og kontraktørene på Norsk Sokkel.

Med bakgrunn i vår eierstruktur blir vi ofte sett på som en nøytral 3 part.