NUI | YDK 2022
Analyselaboratorium, Laboratorie, Laboratorietjenester, Kjemisk analyse, VOC, Analyser, Miljøanalyser, Luftanalyser, Gassanalyser, Prøvetakinger, Sedimentprøvetaking, Sedimentprøvetaker, Gasstett sedimentprøvetaking, Bunnprøver
115214
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-115214,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 
8. og 9. november 2022

YRKESDYKKERKONFERANSEN 2022

“Bærekraftig utvikling for norsk dykkeindustri”

YDK2022 – En samlende arena for yrkesdykkere, selskap og institusjoner involvert i dykkebransjen

NUI, Arbeidstilsynet, Sjømat Norge og Høyskolen på Vestlandet(Dykkerutdanningen) ønsker å invitere til den nasjonale yrkesdykkerkonferansen den 8. og 9. november 2022.

På konferansen legges det opp til mye informasjonsdeling mellom aktørene i bransjen. Det vil være mange presentasjoner der man får anledning til å stille oppfølgingsspørsmål, det vil være debatter, det vil være mange pauser der det legges opp til å møtes ved utstillere, og det vil være mange anledninger for uformelle møter.  Av deltakere vil det være kunder, kollegaer og leverandører, deltakere fra det offentlige, samt deltakere fra flere lære- og forskningsinstitusjoner .

 

Påmelding – foreløpig deaktivert

Registrering vil kunne gjøres elektronisk ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut nødvendig informasjon på den siden. Du vil også få mulighet til å velge om du ønsker å delta på kveldsarrangement med litt underholdning og treffe andre i bransjen i en mer uformell setting, samt mulighet til å bestille hotellrom via denne siden.

 

 

Skulle det være noen spørsmål, så gjerne send en epost til post@nui.no .

Program

Programmet er under utarbeidelse.

Program

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev om denne konferansen, vennligst send en epost til post@nui.no

Programkomité

Programkomiteen består av en representant fra hver av arrangørene NUI, HVL v/dykkerutdanningen, Sjømat Norge og Arbeidstilsynet. I tillegg er Norsk Baromedisinsk Forening og NYD  representert med en representant hver.

Programmet er ikke ferdig for YDK 2022. Har du noe du ønsker å få fremmet under konferansen, vennligst ta kontakt på post@nui.no.

 

Programkomité for YDK 2022:

NUI AS—Rolf Røssland

Sjømat Norge—Arild Røed

Arbeidstilsynet—Lisbeth Tveit

HVL ved dykkerutdanningen—Finn Hansen

Norsk Baromedisinsk Forening—TBA

NYD – Lars Wroldsen

Deltakelse

* Medlemmer av Sjømat Norge får 20 % rabatt på konferanseavgiften. Ta kontakt med Sjømat Norge for å få din konferansekode som oppgis ved bestilling

** Studenter kan ta kontakt via utdanningsinstitusjonen for å motta konferansekode.

Deltakelse – 5.200,-   (4.200,- early bird)

Konferansemiddag – 1.400,-

Utstiller(inkl en person på konferanse – 12.300,-

 

Ved spørsmål, ta kontakt med NUI:

Ole Lund

epost: olu@nui.no

tlf: 93069500

Arrangører

Sted

Yrkesdykkerkonferansen 2020 vil bli holdt på Scandic Hotell Flesland i gangavstand fra Bergen Flyplass. Her har vi mulighet til å bo, holde konferanse og ikke minst ha en liten utstilling for potensielle utstillere på samme lokasjon. Dette hotellet er også meget fleksibelt med tanke på størrelsen av denne konferansen.

Facade