YRKESDYKKERKONFERANSEN 2022 - NUI
Analyselaboratorium, Laboratorie, Laboratorietjenester, Kjemisk analyse, VOC, Analyser, Miljøanalyser, Luftanalyser, Gassanalyser, Prøvetakinger, Sedimentprøvetaking, Sedimentprøvetaker, Gasstett sedimentprøvetaking, Bunnprøver
115214
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-115214,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 
8. og 9. november 2022

YRKESDYKKERKONFERANSEN 2022

“Bærekraftig utvikling for norsk dykkeindustri”

YDK2022

En samlende arena for yrkesdykkere, selskap og institusjoner involvert i dykkebransjen

 

NUI, Arbeidstilsynet, Sjømat Norge og Høyskolen på Vestlandet (Dykkerutdanningen) ønsker å invitere til den nasjonale yrkesdykkerkonferansen (YDK) den 8. og 9. november 2022.

 

YDK ble veldig bra mottatt i 2018 da det var første gang konferansen ble avholdt. I 2020 skulle vi ha en oppfølging av den første suksessen, men ble dessverre stoppet av pandemien. Nå i 2022 satser vi på to veldig lærerike dager i november med masse representanter fra alle interessenter i denne bransjen.

 

På konferansen legges det opp til mye informasjonsdeling mellom aktørene i bransjen. Det vil være mange presentasjoner der man får anledning til å stille oppfølgingsspørsmål, det vil være debatter, det vil være mange pauser der det legges opp til å møtes ved utstillere, og det vil være mange anledninger for uformelle møter.  Av deltakere vil det være kunder, kollegaer og leverandører, deltakere fra det offentlige, samt deltakere fra flere lære- og forskningsinstitusjoner.

Påmelding

Registrering vil kunne gjøres elektronisk ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut nødvendig informasjon på den siden. Du vil også få mulighet til å velge om du ønsker å delta på kveldsarrangement med litt underholdning og treffe andre i bransjen i en mer uformell setting, samt mulighet til å bestille hotellrom via denne siden.

 

Skulle det være noen spørsmål, så gjerne send en epost til post@nui.no

 

Utstillere

Også denne gangen vil YDK ha en liten utstilling for aktører i bransjen. Ønsker du å stille ut så ta kontakt med olu@nui.no. Utstillingen vil være i direkte tilknytning til seminaret og det vil legges opp til at pausene vil tilbringes sammen med utstillerne. Kartet til høyre beskriver utstillerområdet. Og nedenfor vil du se logo for de bekreftede utstillerne. Det vil være et begrenset antall plasser, og det er “først til møllen” prinsippet som gjelder.

 

Alf Lea AS-Dykk
NUI_logo_Farge_web-1
logo Lexow safety
hvl
gass og pusteservice_logo
Frivannsliv2018

Program

Programmet er ikke ferdigstilt for YDK 2022, men det nærmer seg. Vi har fått veldig mange tips og her er programmet slik som det ser ut nå. Det er et par åpne hull vi venter på bekreftelse på før vi er helt fornøyd med programmet.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev om denne konferansen, vennligst send en epost til post@nui.no

Programkomité

Programkomiteen består av en representant fra hver av arrangørene NUI, HVL v/dykkerutdanningen, Sjømat Norge og Arbeidstilsynet. I tillegg er Norsk Baromedisinsk Forening, Industri Energi og NYD representert med en representant hver.

 

Programkomité for YDK 2022:

NUI AS – Rolf Røssland

Sjømat Norge – Arild Røed

Arbeidstilsynet – Lisbeth Tveit

HVL ved dykkerutdanningen – Finn Hansen

Norsk Baromedisinsk Forening – Rune Skjåstad

NYD – Lars Wroldsen

Industri Energi – Erling Holmefjord

Deltakelse

* Medlemmer av Sjømat Norge får 20 % rabatt på konferanseavgiften. Ta kontakt med Sjømat Norge for å få din konferansekode som oppgis ved bestilling

 

** Studenter kan ta kontakt via utdanningsinstitusjonen for å motta konferansekode.

Deltakelse – 6.900,-   (5.900,- early bird)

Konferansemiddag – 1.600,-

Utstiller (inkl en person på konferanse) – 13.800,-

 

Arrangører

Sted

Yrkesdykkerkonferansen 2022 vil bli holdt på Scandic Hotell Flesland i gangavstand fra Bergen Flyplass. Her har vi mulighet til å bo, holde konferanse og ikke minst ha en liten utstilling for potensielle utstillere på samme lokasjon. Dette hotellet er også meget fleksibelt med tanke på størrelsen av denne konferansen.

 

Ved spørsmål, ta kontakt med NUI:

Ole Lund

epost: olu@nui.no

tlf: 93069500